vrijdag 23 augustus 2013

Telefoon

 
 


Hallo Dames

Na maanden niets meer gedaan te hebben heb ik me hobby weer lekker opgepakt. Intussen is me kamertje wat verbouwd en heb ik een grote bureau. Ik had er even helemaal geen puf en zin meer in, maar nu ik steeds meer in de Silhouette verdiept heb, word het steeds leuker.

Ik heb al weer een aantal dingen gemaakt en dacht ik zal weer eens wat op me blog gaan zetten. Dus vandaar deze creatie de oude telefoon, doet echt denken aan de vroegere jaren dat de kinderen nog thuis woonde. Het patroon is één van de laatste nieuwe van SVG cuts, ontzettend leuke patronen hebben hun altijd.

De basis is gesneden met cardstock en het bewerkte heb ik uit behang gesneden wat heel goed gaat met de Silhouette Cameo. En je hebt tegenwoordig zulk mooi behang daar kun je echt de mooiste dingen mee maken. Ik had de telefoon al helemaal af en heb hem vanmiddag met me dochter samen afgemaakt, wij vinden hem heel leuk geworden.

 


 

 
De cijfers hebben we ook met de Silhouette Cameo geschreven, had ik nog nooit gedaan maar het is prima gelukt.
 
 

3 opmerkingen:

  1. wat is dit geweldig mooi geworden Ada, jij dacht natuurlijk als ik weer wat plaats zal ik ze eens een poepie laten ruiken, nou dat is je goed gelukt hoor, het is net echt, petje af, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat heb je dit schitterend gemaakt Ada, supermooi, wat een kunstwerk.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen